Drie trainingen die wél leuk zijn!

Veel mensen hebben een broertje dood aan verandering. Een nieuwe werkwijze, een nieuw ict-systeem. Bah. Maar die veranderingen zijn voor organisaties noodzakelijk. Met de juiste training neem je de weerstand weg en zorg je dat medewerkers snel en effectief aan de slag gaan met nieuwe ontwikkelingen. TinQwise maakt interventies voor uiteenlopende organisaties. Dat die ook leuk kunnen zijn, bewijzen deze drie door de deelnemers zeer gewaardeerde trainingen.

1. Criminaliteit voorkomen

Horeca-ondernemers weten dat ze zich beter zouden kunnen voorbereiden op mogelijke risico’s van criminaliteit. Maar hoe motiveer je deze drukke mensen om hier een e-learning over te volgen? SVH, kenniscentrum voor de horeca, ging bij de training uit van drie principes: herkenbaarheid (voorbeelden die dichtbij de praktijk staan van de ondernemers), what’s in it for me (direct duidelijkheid over wat de ondernemer met de e-learning bereikt) en een positieve insteek (uitgaan van wat er al goed gaat en dat aanvullen met praktische tips en advies). Per jaar nemen nu honderden ondernemers kennis van mogelijke risico’s in de horeca en hoe daar iets aan te doen.

Raad en daad - training criminaliteit in de horeca - SVH

Meer over de e-learning criminaliteit in de horeca van SVH

2. Klantbeheer wordt een koud kunstje

Klantbeheer saai, complex of frustrerend? Niet meer! Met de introductie van customer relationship management systeem Siebel lanceerde ABN AMRO de Siebel Coach. Leren hoe Siebel werkt en tegelijkertijd met en tegen je collega’s spelen en zelfs prijzen winnen. Met als hoger doel: meer tevreden klanten. Medewerkers vinden Siebel Coach leuk en waarderen de training met een 7.1 als ‘goede investering in mijn persoonlijke ontwikkeling’ en met een 7.3 als ‘ik kan mijn dagelijks werk verbeteren dankzij de e-learning.’

Siebel Coach ABN Amro

Meer over Siebel Coach voor ABN AMRO 

3. Better safe than sorry

Wil je als laboratoriummedewerker van Wageningen UR aan de slag met micro-organismen, dan moet je wel weten hoe je dat veilig doet. Voor jezelf, maar ook omdat de universiteit dat wettelijk verplicht is. Deze training leert medewerkers de regels ontdekken en toe te passen in de praktijk. Met een uitgebreide variatie aan instructiefilmpjes, interactieve foto’s van verschillende laboratoriumruimtes, tien gouden regels, animaties en quizen. Nuttig en nog leuk om te doen ook, vinden studenten en medewerkers van de universiteit.

Better Safe than Sorry- training-Wageningen UR

Meer over Better safe than sorry voor Wageningen University & Research centre