Hoger leerrendement: het kán

Wil je een bestaande e-learning intensief onder de loep nemen? Wij adviseren graag over het verhogen van leerrendement.

Bij het updaten van een leeroplossing kun je opnieuw kijken naar didactiek en impact. Voldoet de leeroplossing? Of wil je er meer mee bereiken? En hoe doe je dat?

Soms is de oplossing eenvoudig. Zoals goede communicatie of actualisering van de content. Maar het kan lonen om naast de huidige leeroplossing andere (off- en online) interventies in te zetten. Onze learning specialisten denken actief mee met de doelstellingen van jullie organisatie. En we helpen die doelen te realiseren.

Advies en ondersteuning van A tot Z:

Naast een snelle en effectieve update van bestaande leerinterventies, kun je bij ons terecht voor:

Strategisch advies: hoe veranker je leren beter in de organisatie?
• Begeleiding bij een interne communicatiecampagne: breng een leerinterventie opnieuw onder de aandacht van management en medewerkers
• Manieren om het leerrendement te verhogen en de praktische toepassing daarvan. Kijk eens naar 70:20:10, Leader Led Learning of Immersive Learning.
• Advies over technische tools: loont een eigen online academy en wat is een kostenefficiënt en toekomstbestendig LMS?

Laat je inspireren

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende inspiratiesessie. Bij ons op kantoor – met een lekkere lunch –  of bij jullie in de organisatie. Neem contact op met je vaste contactpersoon bij TinQwise of mail: tinqwise@tinqwise.nl, telefoon 035 538 56 56.