Je leeroplossing future proof

Kan jullie e-learning wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij geloven in quick wins. Vaak is een leeroplossing in basis prima. Maar technisch veranderen zaken razendsnel. Medewerkers kunnen een e-learning in Flash bijvoorbeeld niet op hun smartphone of tablet bekijken. En misschien wil je ook wel dat de content beter aansluit bij de actualiteit? Of dat de e-learning een nieuw design krijgt? Bekijk samen met TinQwise de mogelijkheden en zorg dat je leeroplossing future proof wordt.

Flash voldoet niet meer

Flash wordt op dit moment al zeer beperkt ondersteund als standaard op mobiele devices. Het feit dat Google heeft aangekondigd dat ze Flash niet zullen ondersteunen betekent dat Flash in de toekomst ook grote uitdagingen kent voor de desktop oplossingen.

‘Flash was created during the PC era, for PCs and mice. The mobile era is about low-power devices, touch interfaces and open Web standards — all areas where Flash falls short.’
Steve Jobs, late CEO Apple Inc.

Deze ontwikkelingen laten zien dat nu het moment is om tot actie over te gaan en bestaande Flash content om te zetten naar een toekomstbestendig format. HTML5 is een format dat vrijwel alle tech-bedrijven ( inclusief Adobe, de maker van Flash) ondersteunen als oplossing.

Overstappen naar HTML5

HTML5 is een toegankelijke en veilige manier om diverse media goed weer te geven op alle devices en werkt binnen de verschillende browsers. HTML5 biedt geïntegreerde oplossingen en snelle laadtijden. Deze technische basis zorgt ervoor dat medewerkers de e-learning ook thuis op hun eigen devices kunnen volgen. Lekker snel en goed zichtbaar, zoals ze dat ook van andere hedendaagse internettoepassingen gewend zijn.

Voordelen van een opfrisbeurt

• Je biedt medewerkers 24/7 toegang tot de e-learning, zo kunnen zij leren wanneer en waar zij willen
• De leeroplossing gaat langer mee
• De kosten zijn te overzien, er hoeft immers geen compleet nieuwe leeroplossing te worden ontwikkeld

Actie ondernemen?

Is het tijd om jullie digitale (leer)portfolio toekomstbestendig te maken? TinQwise helpt hier graag bij. Samen bepalen we het beste conversieplan, gebaseerd op jullie specifieke behoeften. Of dit nu is met een bestaande authoring tool, een maatwerk CMS of hands-on in de bestaande module, we zorgen dat het in orde komt.

Contact

Mail: tinqwise@tinqwise.nl, telefoon 035 538 56 56. Of via jullie vaste TinQwise contactpersoon. We helpen graag!